ANKARA / AKYURT - Akyurt Bilim ve Sanat Merkezi

Nis

Merkezimizde Öğrenim gören İlkokul ve Ortaokul kategorilerinden Akıl Oyunları turnuvası düznledik.

Nis

Akyurt Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ile birlikte Hacettepe Üniversitesi Biyosfer Müzesi, Dijital Hayvanat Bahçesi, MTA Müzesi, AOÇ Müze ve Sergi Salonuna gezi düzenledik.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir ÇIRAKOĞLU ve Şube Müdürümüz Sayın Zafer YİĞİTEL kurumumuzu ziyarette bulundular.

Mrt

Şbt

eTwinning Bil Bakalım Doğa Bizden Ne İster? / Take a Guess What Nature Tells Us? projemiz için proje introsu hazırladık.

Şbt

eTwinning Read and Realise projemiz hız kesmeden devam ediyor.

Şbt

eTwinning Read and Realise projesi için öğrencilerimizin tasarladığı afiş ve logo en yüksek oyu aldı.

MİNİK MİKRONOTLAR

Read and Realise

Innovate Your World: Upcycling

Kas

Okul Müdürü Hüseyin ŞENEL, tarafından yarışma hakkında ve geliştirilen ürünler konusunda çeşitli bilgiler verilmiştir.

Yarışmaya Merkezimizde eğitim öğretim gören öğrencilerle başvuru yapmak için gerekli çalışmalar başlatılmıştır.